Cagliari – Verona: 1

LVbookmaker
31 marts, 2024
22 Skati

Mūsu padoms: Cagliari – Verona: 1

01.04.2024 15:00

Par izglābšanos cīnoties “Cagliari” pirms valstsvienības pārtraukuma Moncā zaudēja ar 0:1, taču, pateicoties citu vilcināšanās iespējai, spēja saglabāt distanci no izkrišanas zonas. Verona arī atrodas divus punktus priekšā no izkrišanas zonas, pēdējo reizi zaudējot ar 1:3 mājās AC Milan.

Cagliari atgriežas mājās, kur savā pēdējā spēlē ar 4:2 pārspēja Salernitana, izcīnot piekto uzvaru no iepriekšējām 10 mājas tikšanās reizēm (5-3-2). Sardīniešu sniegums mājās uz salas būs tas, kas izšķirs viņu iespējamo izglābšanos, un sadursme ar Veronu būs viena no galvenajām. Savukārt Cagliari ir ļoti labi spēlējusi mājās pret citiem saviem izdzīvošanas konkurentiem, uzvarot Salernitana, Sassuolo un Frosinone un nospēlējot neizšķirti ar Udinese un Empoli.

Verona pēdējā reizē izcēlās, pārspējot Lecce ar 1:0, bet citādi viņi nav starp mājinieku brazīlniekiem – šosezon izbraukumā viņi ir izcīnījuši tikai deviņus punktus (2-3-10). Pirms uzvaras Lecce viesi bija zaudējuši piecās no sešām izbraukuma spēlēm (0-1-5), turklāt trijās no tām nebija guvuši vārtus.

Uz ko likt likmes:

Cagliari piedzīvoja interesantu pavērsienu februāra beigās, kad komanda savaldījās un sāka uzrādīt negaidīti labus rezultātus. Turklāt valstsvienības pārtraukums palīdzēs ar stipri nokomplektētu sastāvu (īpaši ar uzbrukuma spēlētājiem), un Rossoblu apstiprinās savu specializāciju vietējā čempionātā.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker