Edmontona – Losandželosa: 1

LVbookmaker
2 maijs, 2024
21 Skati

Mūsu izvēle: Edmontona- Losandželosa: 1

02.05.2024 04:07

Pienācis laiks. Edmontonai šovakar vajadzētu noslēgt šo sēriju. Viņi sērijā ir vadībā ar 3-1. Līdz šim viņš ir parādījis, ka viss darbojas tā, kā tam vajadzētu. Zvaigznes ir fantastiskas – Konors Makdeivids ir rezultatīvākais spēlētājs ar 10 punktiem. Začs Hīmens ir guvis jau 6 vārtus. “Oilers” spēlējot vairākumā, viņu lietderības koeficients ir 53 procenti. Vārtsargs Stjuarts Skiners ir lielisks un nozaga pagājušo spēli, atvairot 33 metienus, un Edmontona uzvarēja ar sev neraksturīgo rezultātu 1:0. Roku pielika arī tādi papildspēki kā Evanders Keins un Dilans Holovejs.

Kings, no otras puses, ir problēma. Viņu zvaigznēm ir jābūt teicamām katrā spēlē, un pagaidām tas tā nav noticis, izņemot pēdējo. Anžejam Kopitaram un Drū Dotijam ir milzīga pieredze, un, lai gan viņi šajā sērijā spēlē labi, no tiešās zvaigžņu spēka cīņas viņi iznāk zaudētāji. Komandas stiprā puse – spēka spēle īsā vairākumā – līdz šim nav bijusi pietiekama, lai izlīdzinātos ar Leona Draizaitla, Konora Makdeivida (Connor McDavid) ģeniālajām idejām un Evana Bušāra (Evan Bouchard) metieniem. Kings labākais spēlētājs pagaidām ir 21 gadu vecais Kvintons Bīfīlds, un tas jau par kaut ko liecina. Kings ir komanda, kuras pamatā ir spēks un laba aizsardzība, taču tieši šajā jomā viņiem klājas vissmagāk.

Uz ko likt likmes:

Edmontona ir izcīnījusi divas uzvaras izbraukumā un sērijā līdz 3-1 atrodas vadībā ar 3-1. Oranžā elle sāksies, un “Oilers” var sagraut “Kings” jau pirmajā periodā. Derības par mājinieku komandas uzvaru.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker