Eiropas čempionāta labākais vārtu guvējs: uzvarētājs K. Mbapē

LVbookmaker
11 jūnijs, 2024
24 Skati

Mūsu padoms: Eiropas čempionāta labākais vārtu guvējs: uzvarētājs K. Mbapē

17.06.2024 21:00

Pirms trim gadiem Patriks Šiks un leģendārais CR 7 bija labākais vārtu guvēju tandēms Euro 2021, katrs gūstot piecus vārtus.

Arī šogad Krištianu Ronaldu ir viens no lielākajiem pretendentiem uz vārtu guvēju karaļa titulu, sezona Saūda Arābijā bija lieliska personīgās statistikas ziņā. Turklāt Portugālei ir papīriski vāja grupa (Čehija, Turcija, Gruzija), kurā var tikt likti pieklājīgi pamati čempionāta kopvērtējumam. Kvalifikācijā Pireneju pussalas izlase bija ļoti veiksmīga gan rezultātu, gan gūto vārtu ziņā. No otras puses, Ronaldu vairs nav tik dinamisks kā agrāk, un izskan balsis, ka ar viņu sastāvā Portugāles spēle cieš. Saskaņā ar izredzēm CR7 ierindojas trešajā vietā.

Arī Romelu Lukaku, kuram labi klājas Beļģijas izlasē, varētu ieņemt rezultatīvāko spēlētāju karaļa pozīciju, īpaši, ja viņš varēs izmantot Kevina De Bruinē, kas, iespējams, ir labākais piespēlētājs pasaulē, pakalpojumus. Beļģija varētu gūt daudz vārtus arī grupu turnīrā, kur pretinieki būs Slovākija, Ukraina un Rumānija, un AS “Roma” uzbrucēja spēka parametri ir grūti aizstāvami.

Ar Hariju Keinu arī ir jārēķinās, Albionas ikona ilgus gadus ir vilcis Anglijas izlases vārtus, taču šogad, ironiskā kārtā, viņam būs jāsadala vārti ar nākamās paaudzes spēlētājiem. Palmers, Bellinghems un Fodens visas sezonas laikā ir stabili turējušies vārtu guvēju lomā, un šim sarakstam var pievienot arī Saku. Līdz ar to salas vienības spēle būs daudz mainīgāka nekā iepriekš, kas atspoguļosies arī Keina rezultātos.

Lielākais favorīts tad joprojām ir Kilians Mbapē. Francija kopā ar Angliju ir vienas no lielākajām favorītēm uz uzvaru kopvērtējumā, kas ir saistīts arī ar to, cik spēļu tās aizvadīs turnīrā. PSG uzbrucējam, kurš dodas uz Madrides Real, joprojām piemīt neticams ātrums, kuru nav iespējams aizstāvēt. Papildus tam viņam jau ir bagātīga pieredze un kvalitatīva izpildīšana noslēdzošajā trešdaļā. Mbapē spēj gūt vārtus gan pēc kombinācijas, gan pateicoties individuālai kvalitātei vai patstāvīgām darbībām.

Uz ko likt likmes:

Francija turnīrā aizies tālu, Kylian Mbappé ir viens no šī brīža labākajiem uzbrucējiem. Francijas uzbrucējs 2022. gada Pasaules kausā bija vārtu guvēju karalis (8 vārti), un arī Eiro turnīrā viņš cīnīsies par pirmo vietu.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker