Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

LVbookmaker
27 augusts, 2024
9 Skati

Mūsu padoms: Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

27.08.2024 20:15

Septiņpadsmit gadus vecā Brenda Fruhvirtova ASV atklātā čempionāta pirmajā kārtā tiksies ar 21 gadu vecāko amerikānieti Varvaru Ļepčenkovu, kuras karjera pamazām tuvojas noslēgumam, kamēr jaunās čehu tenisistes karjera būtībā tikai sākas.

Ļepčenkova, kura karjeras laikā aizkļuva līdz 19. vietai pasaulē, lai gan WTA apritē nekad nav uzvarējusi nevienā turnīrā, šobrīd atrodas pasaules otrā simta astotnieka beigās un Ņujorkā bija jāpārvar trīs kārtu kvalifikācija. Viņa to izturēja, zaudējot tikai vienu setu, taču nav sagaidāms, ka viņai izdosies gūt lielus panākumus pamatturnīrā.

Brendai Fruhvirtai, kura jau ir kvalificējusies pamatturnīram, vajadzētu būt apstādinātājai. Tas pats viņai notika jūlijā Vimbldonā, kur viņa šokēja jau pirmajā kārtā, uzvarot superfavorizēto Mirru Andrejevu. Fruhvirt, kura ir viena no talantīgākajām tenisistēm, kas jaunākas par 18 gadiem, ir pirmās kārtas mača favorīte.

Uz ko likt likmes:

Varvara Ļepčenkova nav tā spēlētāja, kas varētu pārsteigt Fruhvirtu un izsist viņu no US Open. Lai gan viņai ir nenoliedzama pieredze, Fruhvirtovai viņas vecumā ir ļoti efektīvs spēles stils, tāpēc viņa ir izcīnījusi jau 15 ITF titulus. Viņa uzvarēs Ļepčenko.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker