Hradec Králové – Pardubice: Pardubice power play vārti +0,5

LVbookmaker
20 marts, 2024
24 Skati

Mūsu prognoze: Hradec Kralove – Pardubice: Pardubice spēka metieni +0,5

20.03.2024 18:00

Sērija starp Hradecas un Pardubices komandām pagaidām ir ļoti fiziska. Tas ir saistīts ar vairākiem pārkāpumiem uz noteikumu robežas un lielu izslēgšanas gadījumu skaitu. Abas komandas spēlē diezgan daudz spēka paņēmienus, ko izdevās izmantot pirmajās divās spēlēs.

Sērija pārcēlās uz Hradec Kralove, kur mājiniekiem trešajā spēlē pēcspēles metienos izdevās pārspēt Pardubices komandu, taču šoreiz neviens no spēka paņēmieniem netika realizēts. Tomēr nav taisnība, ka nebija spēka spēļu un nebija daudz iespēju izmantot spēka paņēmienus, tieši otrādi. Vienkārši šoreiz tā neiekrita, kas bija neliels pārsteigums pēc pirmo divu spēļu rezultātiem.

Ja salīdzinām abu komandu kvalitāti, nav šaubu, ka Pardubices komandai uz papīra ir solīdu vārtu guvēju pilna komanda. Maz ticams, ka atkārtosies situācija no otrdienas spēles, kurā Mountfield spēja nosargāt Pardubices uzbrukuma spēku un pieļāva tikai vienus vārtus no 32 metieniem.

Uz ko likt likmes:

Ceturtajā ceturtdaļfinālā būs daudz sodu, daudz metienu un šoreiz vairāk vārtu. Viesiem otrdien bija pieci spēka paņēmieni, tostarp viens izgājiens ar gandrīz četrām minūtēm spēka paņēmienu pēc kārtas. Viņi to neizmantoja un beigās zaudēja. Ja viņi vēlas doties uz Pardubicēm ar bilanci 3-1, spēka paņēmieni ir veids, kā to izdarīt.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker