Ipswich – Liverpool: 1. puslaiks: 0

LVbookmaker
17 augusts, 2024
12 Skati

Mūsu izvēle: Ipswich – Liverpool: 1. puslaiks: 0

17.08.2024 13:30

Premjerlīgā tiek uzņemts jaunais dalībnieks no Ipsvičas, kas šī gadu tūkstoša sākumā (2000-2002) tikai īsu brīdi spēlēja augstākajā līgā, pateicoties otrajai vietai, vienlaikus iegūstot 96 punktus. Jauna ēra sākas arī Liverpūlē, ar kuru veiksmīgais treneris Klopps atvadās pēc pagājušajā gadā izcīnītās trešās vietas. Viņa vietā ir ieradies nīderlandietis Arne Slots.

The Tractor Boys, kā iesaukuši Ipsvičas futbolistus, pagājušajā sezonā bija rezultatīvākā komanda otrajā līgā, gūstot 92 vārtus. Neskatoties uz to, vadība ir nolēmusi diezgan daudz rotēt komandu, par to samaksājot vārtsargam Vaclavam Hladkim, piesaistot sešus jaunus spēlētājus (piemēram, Hačinsonu no “Chelsea” un Džonsonu no “West Ham”). Mērķis noteikti būs izvairīties no kaut kā līdzīga tam, kas iepriekšējo reizi notika ar “Burnley” un “Sheffield”, t. i., būt tikai uz izlīdzinājumu.

Nozīmīgākā Liverpool veiktā izmaiņa, protams, bija trenera Slotas piesaistīšana. Viņš ir uzvarējis gan Nīderlandes līgā, gan kausa izcīņā, un var sagaidīt spēles stila maiņu. Kamēr Klops deva priekšroku dinamiskai uzbrukuma spēlei, Slota pieeja tiek raksturota kā eleganti holandiska. Tas ir, balstīta galvenokārt uz bumbas turēšanu, līdzīgi tam, ko praktizē, piemēram, Man. City.

Uz ko likt likmes:

Tātad mēs redzēsim citādu Liverpool, nekā esam pieraduši, taču tam nevajadzētu neko mainīt attiecībā uz viesu komandas uzvaru. Ar savu entuziasmu – un viesiem spēlējot apdomīgāk, nekā viņi ir pieraduši – mājinieki var noturēt neizšķirtu vismaz pirmajā puslaikā.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker