Kincl P. – Engizek K.: 1

LVbookmaker
7 oktobris, 2024
17 Skati

Mūsu padoms: Kincl P. – Engizek K.: 1

12.10.2024 18:00

Frankfurtes futbola stadions valsts pārtraukuma laikā pārvērtīsies par MMA treniņlaukumu, kurā tiks pārspēts jebkura MMA pasākuma kopējās apmeklētības rekords. Jebkurā gadījumā čehoslovākijas organizācija Oktagon var ar gandarījumu mazgāt rokas, jo pēc Edena šis ir vēl viens turnīrs, par kuru runās gandrīz visi cīņas mākslas fani visā pasaulē.

Viens no spilgtākajiem notikumiem piepildītajā kartē būs duelis starp pašreizējo 84 čempionu Patriku Kinklu un mājinieku cīkstoni Kerimu Engizeku, kurš ir neuzvarēts kopš 2014. gada. Papīra favorīts saskaņā ar Fight Matrix pasaules reitingu ir Kinkls, kurš savā svara kategorijā ieņem 34. vietu, savukārt Engizeks ir 88. pozīcijā.

Lai gan Vācijas bokseris ir ilgstošā neuzvarēts sērijā un ar cienījamu kopējo bilanci 20-4, rangā nozīme ir viņa uzvarēto pretinieku spēkam, un tur viņš nepārprotami atpaliek no sava čehu pretinieka. Kincl būs lielākais vārds, ar kādu viņš jebkad ir saskāries. Diseldorfā dzimušajam sportistam jebkurā gadījumā aiz muguras būs pilna zāle, kas var daudz ko darīt ar galvu, jo īpaši MMA, kad psiholoģiskais noskaņojums veido pusi no rezultāta.

Katrā ziņā Engižeks ir ļoti bīstams uzbrucējs, viņš 14 savus pretiniekus ir pieveicis ar KO/TKO, viņam nepatīk paļauties uz punktu lēmumu.

Patriks Kincl ir pieredzējis slaids (28-10), kurš ir pilnvērtīgāks cīnītājs un ir atteicies no vairākiem UFC piedāvājumiem. Arī čehu cīkstonis dod priekšroku stāvēšanai uz vietas, taču, ja viņš redz vājumu vai situācija nav optimāla, viņš dosies uz tīkla vai zemes. Tur viņš tad rīkojas ļoti gudri un ir pacietīgs, lai soļus veiktu pareizā secībā. Pats inspektors pēc tam piemin, ka viņš precīzi nezina, ko ar viņu izdarīs cīņa pirms 60 000, bet viņš var sagaidīt, ka vide viņu neēdīs.

Uz ko likt likmes:

Patriks Kincl ir ievērojami labāks pēc rangiem, kā arī pēc pretinieku kvalitātes, ar kuriem viņš jau ir saskāries, pieskaitot sarežģītību un augsto cīņas IQ, Frankfurtē viņam vajadzētu aizstāvēt čempiona jostu.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

RABONAVeiciet likmes uz Rabona ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker