Kolorādo – Bostona: vairāk nekā 5,5 vārti

LVbookmaker
16 oktobris, 2024
10 Skati

Mūsu izvēle: Kolorādo – Bostona: vairāk par 5,5 vārtiem

17.10.2024 03:37

Kolorādo un Bostonas spēlēs šīs sezonas sākumā ir daudz vārtu. Abas komandas spēj ne tikai gūt vārtus, bet arī gūt daudz vārtu, par prieku pašām sev. Kolorādo komandai tas ir pārvērtis regulārās sezonas sākumu par nelielu murgu.

Avalanche ir zaudējuši visās trīs aizvadītajās spēlēs. Viņi piedzīvoja astoņu vārtu zaudējumu pret Vegas, pēc tam guva sešus vārtus pret Kolumbusas un Ņujorkas “Islanders”. Ar bilanci 10-20 viņi ir acīmredzami viena no sliktākajām komandām līgā aizsardzības ziņā. Vārtsargi Georgijevs un Annunens pagaidām dara ļoti sliktu darbu, un nākamajā spēlē Kolorādo gaida tieši Bostona, kas var sodīt par kļūdām.

Taču arī Bostona nevar būt apmierināta ar jaunās sezonas sākumu. Četros mačos tā ir izcīnījusi divas uzvaras, bet divreiz zaudējusi Floridai, un kopējais rezultāts 15:15 nebūt neapmierina komandas vadību. Vārtos Džeremijs Svaimans jau ir aizvadījis trīs spēles, taču viņš ilgi dusmojās, pirms saņēma lielu līgumu, kas viņu apmierinātu. Taču, kā izrādās, viņa prombūtne treniņnometnē negatīvi ietekmē viņa sniegumu.

Uz ko likt likmes:

Abu komandu vārtsargi regulārās sezonas sākumā nav labā formā. Abas komandas gūst daudz vārtus, tāpēc abām komandām tas ir jākompensē uzbrukumā. Pagājušajā sezonā Bostonas un Kolorādo komandas savās spēlēs vienmēr guva vismaz sešus vārtus, un šī tendence turpināsies arī ceturtdienas vakarā.

Uzticība:

8/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

1XBETVeiciet likmes uz 1xbet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker