Korda S. – Sinner J.: Sinner J./+18,5

LVbookmaker
10 aprīlis, 2024
26 Skati

Mūsu izvēle: Korda S. – Sinner J.: Sinner J./+18,5

10.04.2024 12:20

Janniks Sineris sezonas māla seguma turnīra sākumā bija nedaudz satraucies. Viņš tajā ieies kā šīs sezonas labākais spēlētājs, jo ir plosījies uz betona kortiem un izcīnījis trīs titulus no četriem aizvadītajiem turnīriem. Tomēr māls itālim nav tik iecienīts segums, un to viņš apstiprināja arī Maiami, kur pēc uzvaras finālā intervijā žurnālistiem sacīja, ka ar nepacietību gaida savus pirmos turnīrus uz ķieģeļiem, jo vienmēr paiet diezgan ilgs laiks, kamēr viņš pierod pie šī seguma un sāk uz tā spēlēt tā, kā viņš vēlētos.

Taču bažas, iespējams, nav pamatotas. Patiesībā jāņem vērā, ka Sineram ir vienkārši fenomenāla forma un labāku spēlētāju par viņu šosezon neatradīsim. To viņš vēlēsies apliecināt arī Montekarlo, kur pirmajā kārtā viņam nebija viegls izloze – viņš spēlēs ar Sebastjanu Kordu.

Pētera Kordas dēls jau pirmajā kārtā Monte Karlo sarūpēja uzvaru, negaidīti ar 6:1, 6:2 sagraujot Alehandro Davidoviču Fokinu. Tāpēc otrajā kārtā viņš var izaicināt otro numuru izlikto Sinneru un mēģināt pārsteigt spēlētāju, kuram pirmajā kārtā bija brīva izloze.

Uz ko likt likmes:

Pagājušās sezonas sākumā Kordam izdevās uzveikt itāli Adelaidē uz betona divos setos, taču kopš tā laika amerikāņa spēle ir diezgan stagnējusi, kamēr Sineris ir uzlabojies gandrīz visās spēles jomās – gan kustībā kortā, gan spēles lasīšanā, gan sitienu precizitātē, gan servē. Sinneram šis nebūs viegls mačs, taču viņš uzvarēs. Viņš izspēlēs vismaz 19 geimus vienā geimā.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker