Lehecka J. – Khachanov K.: Khachanov K. -2,5 spēles

LVbookmaker
28 februāris, 2024
29 Skati

Mūsu padoms: Lehecka J. – Khachanov K.: Khachanov K. -2,5 spēles

28.02.2024 12:20

Jiri Lehecka Dubaijas turnīrā spēja iekļūt ar trīs setu uzvaru pār ungāru kvalifikācijas uzvarētāju Martonu Fucsoviču. Lai gan tika gaidīts, ka mačs būs līdzvērtīgs, duelis liecināja, ka Čehijas tenisista serve nav tik stabila, kā vajadzētu. Un tas var būt diezgan liela problēma pret labākiem pretiniekiem.

Lehecka trešdien astotdaļfinālā tiksies ar Karenu Hačanovu, kurš pagājušajā nedēļā uzvarēja Dohas turnīrā Katarā un kuram ir iespēja noslēgt tā saukto Tuvo Austrumu dubultuzvaru, t. i., izcīnīt titulus abos Tuvo Austrumu turnīros, astotdaļfinālā. Līdz tam vēl tāls ceļš ejams, taču Hačanovs jau pirmajā kārtā apliecināja savu lielisko formu, ar 6:2, 6:3 pieveicot francūzi Van Asšu.

Diezgan zīmīgs fakts ir tas, ka Lehecka ar Hačanovu nav īpaši saskāries. Pērn viņš ar viņu spēlēja divas reizes, un, lai gan Maiami viņš zaudēja ar 2:6, 4:6, Vīnē viņš pat piekāpās ar 3:6, 1:6.

Uz ko likt likmes:

Karens Hačanovs ir favorīts cīņā pret Jiri Lehečku. Viņa zina, kā apspēlēt čehu tenisistu, viņa zina recepti, un, ja piedevām piebilst, ka Lehečkas serve nestrādā tik labi, tad ceļš uz ceturtdaļfinālu Hačanovai, šķiet, ir pavērts. Hačanovam uzvara maza handikapa mačā ir vilinoša iespēja.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker