Lehecka J. – Popirins Al.: 1

LVbookmaker
24 marts, 2024
30 Skati

Mūsu padoms: Lehecka J. – Popyrin Al.: 1

24.03.2024 17:00

Jiri Lehecka bija jāgaida līdz svētdienai, lai iekļūtu Maiami ATP “Masters” turnīrā. Tomēr nav šaubu, ka dažas papildu brīvās dienas, kuras viņš varētu veltīt lielākoties treniņiem un atpūtai, viņam garajā sezonā nāks par labu. Atpūties viņš svētdienas programmā varēs aizvadīt otrās kārtas maču (pirmajā kārtā viņam kā izsētajam spēlētājam bija brīva izloze), kurā viņš tiksies ar austrālieti Alekseju Popirinu.

Lehecka būs papīra favorīts, pat ņemot vērā viņa rezultātus iepriekšējā Masters turnīrā Indianvelsā, kur viņam izdevās tikt līdz ceturtdaļfinālam. Pa ceļam uz šo lielisko rezultātu viņš izslēdza mājinieku Brandonu Nakašimu, pasaules sesto numuru Andreju Rubļovu un pēc tam vēl vienu favorītu Stefanosu Tsitsipasu. Lehecku apturēja tikai viens no šīs sezonas labākajiem tenisistiem un Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētājs Janniks Sinners.

Popirins šosezon līdz šim ir bijis ļoti taupīgs savos startos. Viņš ir spēlējis tikai Brisbenā, Melburnā (abos turnīros finišēja 2. kārtā) un Dohā, kur pretēji gaidītajam spēja tikt līdz pusfinālam. Viņš paņēma mēnesi ilgu pārtraukumu, pēc kura atgriezās kortos Maiami pirmajā kārtā, kurā divos setos pieveica argentīnieti Facundo Diazu Akostu. Divdesmit četrus gadus vecais Popirins šobrīd pasaules rangā ieņem 45. vietu.

Uz ko likt likmes:

Lai gan Leheckai nebūs viegli, viņa aizkļūs līdz trešajai kārtai. Viņa milzīgā priekšrocība ir ārkārtīgi spēcīgā pirmā serve, uz kuru pēdējā laikā recepti ir atraduši tikai patiešām labākie pasaules spēlētāji (Sinhers, Bublik un Hurkačs bija pēdējie Leheckas zaudējumi). Popirins nepieder pie šīs ATP aprites elites divīzijas.

Uzticība:

8/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker