Liverpool – Tottenham: +3,5 vārti

LVbookmaker
5 maijs, 2024
24 Skati

Mūsu izvēle: Liverpool – Tottenham: vārti: +3,5

05.05.2024 17:30

Negaidītais zaudējums pilsētas derbijā pret Everton ir satricinājis Liverpūles komandu vairāk, nekā šķita, un pēc vēl viena neizšķirta ar Vest Hamu tagad ir maz ticams, ka trenera Kloppa pēdējā sezona beigsies labāk par trešo vietu. Līdz ar to piektajā vietā esošās Totenhemas, kurai arī cīņa par pirmo četrinieku vairs nav pa spēkam, ierašanos varētu iezīmēt mierīgāks futbols.

Liverpool pēc trīs izbraukuma spēļu sērijas atkal spēlēs Anfield, taču pēdējā reizē Liverpūle tur piedzīvoja neveiksmi, negaidīti ar 0:1 zaudējot Crystal Palace. Sarkanajiem tas bija pirmais zaudējums savā laukumā līgā šosezon (13-3-1), taču tas radīja lielus sarežģījumus cīņā par tabulas augšdaļu. Tomēr “Tottenham” ierašanās nedrīkstētu satraukt trenera Klopa padotos, jo viņi šeit jau 11 spēlēs ir guvuši vismaz trīs vārtus!

Spurs komandai pēc Chelsea spēles būs otrā izbraukuma spēle pret spēcīgu pretinieku ātrā secībā. Totenhema gan var lepoties ar unikālu rekordu, jo šosezon nav zaudējusi ne reizi (1-3-0) uz sešu labāko pretinieku laukuma. Visās četrās reizēs tā ir guvusi vismaz divus vārtus, no kuriem četrus Aston Villa stadionā.

Uz ko likt likmes:

Šī uzbrukuma statistika garantē, ka Tottenham būs vismaz līdzvērtīgs pretinieks mājās. Tottenham uzvarēja pirmajā tikšanās reizē ar 2-1, un septiņi vārti pēdējā tikšanās reizē, kas tika aizvadīta šeit, Anfield laukumā (LIV 4-3), garantē, ka mēs redzēsim vēl vienu vārtiem bagātu izrādi.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker