Lys E. – Knutson G.A.: Lys E. -3,5 dārgakmeņi

LVbookmaker
20 augusts, 2024
11 Skati

Mūsu izvēle: Lys E. – Knutson G.A.: Lys E. -3,5 dārgakmeņi

20.08.2024 17:00

Gabrielai Knutsonai sagatavošanās turnīrs pirms ASV atklātā čempionāta kvalifikācijas neizdevās. ITF turnīra kvalifikācijā Kari, ASV, viņa finišēja jau pirmajā kārtā, zaudējot divdesmit vienu gadu vecajai vietējai tenisistei Karsonai Tanguiligai, kura WTA rangā nemaz nav atrodama. Čehijas tenisistei, kura jūlijā Portugālē uzvarēja betona turnīrā, šī bija ļoti negaidīta sakāve, un tā viņai nevieš lielu pārliecību pirms ASV “Grand Slam” turnīra kvalifikācijas.

Turklāt viņai pretī stāsies divdesmit divus gadus vecā vāciete Eva Līsa, kurai pērn ASV atklātajā čempionātā izdevās pārvarēt trīs kārtu kvalifikāciju un sasniegt pamatturnīra otro kārtu. Tas liecināja, ka, lai gan viņa galvenokārt ir māla spēlētāja un meklē māla turnīrus, viņa spēj spēlēt arī uz citiem segumiem. Galu galā viņa šogad pārvarēja arī Vimbldonas trīs kārtu kvalifikāciju un pērn Rumānijas pilsētā Klužā notikušajā WTA turnīrā spēlēja pusfinālā.

Uz ko likt likmes:

Vāciete Eva Lysova ir favorīte mačā pret Gabrieli Knutsonu, un viņa to pierādīs kortā. Viņa pārspēs Čehijas tenisisti vismaz par četrām spēlēm.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker