Netherlands – England: katra komanda turpina gūt vārtus/UN

LVbookmaker
8 jūlijs, 2024
19 Skati

Mūsu prognoze: Nīderlande – Anglija: katra komanda gūs vēl vārtus/UN

10.07.2024 21:00

Anglija trešo reizi pēdējo četru lielo turnīru laikā ir pusfinālā, taču ar to arī beidzas pozitīvo iezīmju saraksts, kas izriet no tās snieguma šāgada Eiro turnīrā. Albiona un jo īpaši treneris Garets Sautgeits (Gareth Southgate) saskaras ar kritiku par nesekmīgo sniegumu, un glābt viņus var tikai tituls. Pusfinālā viņiem pretī stāsies uzbrūkoši noskaņotie nīderlandieši, kuri Eiropas čempionātā iekļuva pusfinālā, neraugoties uz (zem) vidējā līmeņa aizsardzību.

Angļi ir līdzīgs gadījums kā Francija, taču atšķirībā no Francijas viņi laiku pa laikam parādīs sava milzīgā potenciāla mirkļus. Taču viņi izkāpa no pelēkās zonas tikai tad, kad bija jāsamierinās, un tikai uz īsu brīdi. Astotdaļfinālā pret Slovākiju (2-1 pp) viņi izvairījās no izslēgšanas, pēdējā kompensācijas laika minūtē izceļoties Bellinghemam, un ceturtdaļfinālā pret Šveici (1-1, 5-3 pēc soda sitieniem) viņi ieslēdza apgriezienus, kad 75. minūtē panāca izlīdzinājumu, bet piecas minūtes vēlāk Saka izlīdzināja rezultātu.

Citādi turnīra dārgākās komandas sniegums bija vājš. Sautgeits nespēj nokomplektēt darbotiesspējīgu komandu no spēlētājiem, kuri spīd pasaules labākajos klubos, viņi spēlē krietni zem savām iespējām. Fodens ir Premjerlīgas labākā spēlētāja ēna, Keins ir derīgāks savā aizsardzībā, Bellingems izvairījās no soda par nepieklājīgu žestu, svinot vārtus pret Slovākiju. Kopumā Anglija Vācijā paveica daudz mazāk, nekā bija gaidīts. Paradoksāli, taču ar to var pietikt finālam, jo Nīderlande ir spēlei derīgs pretinieks Albionai.

Oranjes čempionātā guva deviņus vārtus, divus pret Poliju (2:1) un trīs astotdaļfinālā pret viduvēju Rumāniju (3:0), kurai tikai izkļūšana no grupas bija liels sasniegums. Pēc tam patriarha Müldüra vadībā viņi iekļuva pusfinālā, un mačs pret Turciju (2-1) atklāja viņu vājās vietas aizsardzībā. Viņi atkal piekāpās pēc stūra sitieniem, kas ir viņu pastāvīga problēma, un beigās ar lielu veiksmi izturēja spiedienu, turkiem radot pārāk vieglas iespējas. Nīderlandiešiem ir vairāk spēka uzbrukumā, jo īpaši Gakpa turnīrā ir lieliskā formā, gūstot trīs vārtus un arī dodot savu ieguldījumu pusfināla kvalifikācijas vārtu guvumā. Lielās briesmas rada džokeris Veghorsts.

Uz ko likt likmes:

Anglija ir šī mača papīra favorīte, taču pirmajā spēlē pret Serbiju viņi uzvarēja tikai pēc 90 minūtēm. Jebkurā gadījumā jūs varat likt uz to, ka abas komandas gūs vārtus, kas ir noticis piecās no pēdējām sešām spēlēm.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker