Neumayer L. – Forejtek J.: 1

LVbookmaker
22 marts, 2024
27 Skati

Mūsu padoms: Neumayer L. – Forejtek J.: 1

22.03.2024 12:20

Jonašs Forejekts pirmo reizi kopš pagājušā gada decembra sasniedzis ATP Challenger turnīra ceturtdaļfinālu. Viņš veiksmīgi pārvarēja kvalifikāciju Zadarā, Horvātijā, un pamatturnīrā tika galā ar diviem smagiem trīs setu mačiem. Ar šiem salīdzinoši pieklājīgajiem rezultātiem 421. spēlētājs pasaulē dosies piektdienas sadursmē ar austrieti Lukasu Neimaieru, kurš rangā atrodas 200 vietas augstāk un būs šīs cīņas papīra favorīts.

Forejtekam pēdējos gados ir bijušas lielas veselības problēmas. Ikreiz, kad šķita, ka viņš beidzot ķer savu formu, vienmēr nāca neveiksme traumas veidā. Dabiski, ka šī iemesla dēļ viņa forma pazuda, un čehu tenisists visu laiku būtībā sāka no nulles. Protams, tas atspoguļojas arī rezultātos, ar kuriem bijušais junioru pirmais numurs ir pamatīgi neapmierināts.

Austrietim Neimaijeram otrais ceturtdaļfināls būs martā. Pirmo reizi viņš labāko astotniekā iekļuva uz betona Tenerifē. Tagad viņš spēlē uz māla, kas ir pat viņa mīļākais segums. To viņš apliecināja arī Zadarā, kur astotdaļfinālā ar 6:2, 6:1 noraidīja Dominiku Tīmu. Lai gan Tīms jau ilgu laiku nespēlē kā agrāk (pēc plaukstas locītavas traumas viņš zaudēja savu lielāko ieroci, kas bija graujošais forehands), šis bija lielisks Neimaiera skalps.

Uz ko likt likmes:

Lukass Neumaijers Zadarā aizvadīja divus mačus, kuros uzvarēja abus savus pretiniekus. Savukārt Forejtekam bija trīs setu cīņas, un viņam nedaudz paveicās, ka viņš iekļuva ceturtdaļfinālā. Austrijas tenisists apstiprinās savu nelielā favorīta lomu un iekļūs pusfinālā.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

IVIBETVeiciet likmes uz Ivibet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!!
Autors LVbookmaker