NY Rangers – Florida: vairāk nekā 7,5 divu minūšu sodi

LVbookmaker
22 maijs, 2024
22 Skati

Mūsu izvēle: NY Rangers- Florida: vairāk nekā 7,5 divu minūšu sodi

23.05.2024 02:07

Sākas aizjūras NHL izslēgšanas spēļu finālsērijas Austrumu konferences fināls. Regulārās sezonas labākā komanda (Rangers) mājās mērosies spēkiem ar komandu, kas pērn spēlēja finālā un, pēc ekspertu domām, ir vislabāk sagatavojusies nogurdinošam izbraukuma braucienam (Panthers).

Šī noteikti būs gara un pārsteidzoša sērija ar ļoti neskaidru iznākumu. Abas komandas izkopj atšķirīgus stilus, un tām ir atšķirīgi galvenie spēlētāji. Rangers komandai tie noteikti ir vārtsargs Igors Šestjorkins, aizsargs Adams Fokss un uzbrucējs Artemijs Panarins. Florida ļoti labi zina, cik atšķirīgi viņi ir, taču viņu stils lielā mērā balstās uz uzbrukumā un iebiedēšanā. Tādi skarbi puiši kā Sems Benets vai Metjū Tkačuks šovakar noteikti centīsies šīs superzvaigznes izjaukt.

Florida lieliski slido, un tās sistēma ir balstīta uz piespēlēm un ripu pabeigšanu uzbrukuma zonā. Ziniet, ka tad, kad Fokss būs uz ledus, “Panthers” metīs ripas viņa stūrī. Panarins ir mazs, tehnisks uzbrucējs, noteikti ne tāds, kurš spēs vairākkārt izturēt smagu spēli.

Uz ko likt likmes

Rangers būs nedaudz jāmaina taktika un vairāk jāspēlē arī spēka hokejs. Viņiem ir dzelzs, kas to paveiks, – debitants Mets Rempe, divmetrīgais griezējs, kurš martā ienāca līgā kā viesuļvētra un cīnījās ar visiem “skarbajiem puišiem”, lai kļūtu par slavenu spēlētāju. Viņa laiks noteikti pienāks šajā sērijā un, iespējams, arī šovakar.

Uzticība: 7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

RABONAVeiciet likmes uz Rabona ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker