Otava – Anaheima: 1

LVbookmaker
15 februāris, 2024
28 Skati

Mūsu izvēle: Otava – Anaheima: 1

16.02.2024 01:07

Otavas hokejisti ir bijuši lieliskā formā jau kopš pirms Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma un turpināja to darīt arī pēcsvētku spēlēs. Šobrīd “Senators” ir četru uzvaru sērijā un ar to atalgojot līdzjutējus un jauno īpašnieku, kuri līdz šim nebija īpaši apmierināti ar komandas sniegumu.

Lai gan četras uzvaras neizglābs citādi traģisko sezonu, tās parāda, ka šajā komandā noteikti ir potenciāls, ko attīstīt turpmākajos gados. To Kanādas komanda centīsies pierādīt jau nākamajā spēlē, kad tiksies ar grūtībās nonākušo Anaheimas komandu.

Ducks bija labs sezonas sākums, taču šo laiku jau sen ir atņēmis augsts ūdens. Pēdējās dažas nedēļas un mēneši Ducks komandai ir bijuši satraucoši. Ducks būtībā jau ir zaudējuši izredzes iekļūt play-off, jo viņiem ir 20 punkti, un nav reāli, ka viņi spēs izcīnīt 50 punktus, kas būtu nepieciešami atlikušajās 30 spēlēs, lai vispār varētu pretendēt uz iekļūšanu play-off.

Uz ko likt likmes:

Otava pēdējās nedēļās ir uz viļņa, un tās spēku izjutīs Anaheima, kas zaudējusi sešās no pēdējām deviņām spēlēm un ir guvusi panākumus tikai pret vājākiem pretiniekiem.

Uzticība:

8/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

RABONAVeiciet likmes uz Rabona ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker