Pilzene – Fiorentina: 2

LVbookmaker
11 aprīlis, 2024
23 Skati

Mūsu padoms: Plzeņa – Fiorentina: 2

11.04.2024 18:45

Pēdējā Čehijas kausa izcīņas pārstāve Viktoria Plzen ceturtdien savā laukumā atklās Konferenču līgas ceturtdaļfinālu, savā laukumā uzņemot Itālijas komandu Fiorentina.

Rietumu čehi gaidāmajā mačā ir mazākuma līdere, kas arī ir taisnība virzībā uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Lai gan treneris Koubeks un viņa padotie Eiropas kausā ir demonstrējuši labus rezultātus, šoreiz viņiem pretī stāsies spēcīgākais pretinieks, kādu viņi ir sastapuši ECL. Līdz šim Plzeň ir izvairījusies no pretiniekiem no piecām labākajām Eiropas līgām, kas atšķiras no Servette, Zagrebas vai Astana. Plzeņai pirms dueļa ar Itālijas komandu ir problēmas laukuma malās, lielākajai daļai malējo spēlētāju ir veselības problēmas. Nedēļas nogalē smagu savainojumu guva Sikora, ne Jirka, ne Mosquera, ne Kopičs nav pilnībā gatavi spēlēt. Pēdējais ir vistuvāk starta vietai.

Fiorentina svētdien A sērijā ar 0:1 zaudēja Juventus un apstiprināja, ka šobrīd nav ideālā formā (līgā bija smags neizšķirts). No otras puses, Turīnā viņi dominēja pie bumbas, pret Vecās dāmas komandu gūstot 75% bumbu savā īpašumā. Arī duelī ar Plzeņas komandu Itālijas klubs kontrolēs bumbu, indivīdu tehniskais briedums ir augstākā līmenī nekā mājiniekiem. Komandā ir vairāki lieliski spēlētāji, kuriem ir potenciāls izcelties, Gonzalezs, Bonaventura, Bellotti, Ikone, Baraks un citi var gūt vārtus gan no distances, gan no tuvas distances. Jebkurā gadījumā viesi izdarīs spiedienu uz Pilseni un mačā gūs vārtus. Labākajā gadījumā pat Plzeņa varētu gūt vārtus, jo Fiorentina kopš janvāra vidus tīras vārtus krāj diezgan reti.

Uz ko likt likmes:

Čehijas futbolistiem nepieciešams iegūt punktu dubultspēlē ar Fiorentina, taču tas būs grūti pret ārkārtīgi kvalitatīvu pretinieku. Viesi kausa izcīņā gūst daudz vārtus, komanda maksimāli spiež līdz galam. Itālijas komanda kontrolēs spēli, kas ir galvenais priekšnoteikums svarīgai uzvarai.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

BETWINNERVeiciet likmes uz Betwinner ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker