Rodez Aveyron – Paris FC: Spēle bez neizšķirta Rodez Aveyron

LVbookmaker
21 maijs, 2024
23 Skati

Mūsu izvēle: Rodez Aveyron – Paris FC: Spēle bez neizšķirta Rodez Aveyron

21.05.2024 20:30

Ligue 1 un Ligue 2 sezonas ir beigušās, taču vēl ir jāspēlē barāža. Kamēr pirmās līgas klubs, kas vēl cīnīsies par savu piederību līgai, tika noskaidrots pēdējā kārtā svētdien (Méty), otrās līgas barjeras dalībnieks vēl nav skaidrs – tas varētu būt vai nu St Étienne, Rodez vai FC Paris. Otrā un trešā nosauktā komanda tagad tiksies savā starpā, bet uzvarētāja uzņems pirmo nosaukto St Étienne, kas šosezon Ligue 2 finišēja tuvu trešajai vietai.

Rodez pēc pagājušajā piektdienā izcīnītās uzvaras 2:0 pār Ajaccio Ligue 2 finišēja ceturtajā vietā, kas nozīmē, ka tā iekļūs barjeras priekšsacīkšu kārtā kā mājiniece, kas ir apsveicams atspaids komandai no Francijas dienvidiem. Šogad panākumus pirmajā četriniekā lielā mērā nodrošina mājas spēļu bilance – trenera Didjē Santinī vadītā komanda šosezon savā laukumā ir uzvarējusi pirmo Auxerre (2:0), otro Angers (4:1) un trešo un jau pieminēto St. Étienne (2:1), un ar bilanci 10-6-3 ir savākusi trešo lielāko punktu skaitu mājās. Ar to ir saistīta arī Okcitānijas kluba ļoti labā produktivitāte (62 gūtie vārti), kuras virzītājspēks sezonas laikā bija Andreas Hountondži (14+4) un Kilians Korredors (12+6) – divi uzbrucēju vārtu guvēji.

Piekto vietu un līdz ar to arī vietu barāžā nodrošināja Parīzes FC, pēdējā kārtā nospēlējot neizšķirti 1:1 ar Bastia. Šim panākumam lielā mērā jāpateicas sērijai, kas ilga no februāra sākuma līdz aprīļa otrajai pusei, kuras laikā galvaspilsētas komanda nezaudēja jau vienpadsmit mačos pēc kārtas (5-6-0). Tomēr treneris Stefans Žili atšķirībā no mājinieku pilota Santīni nevar pilnībā paļauties uz kādu vārtu guvēju ilgtermiņā, taču visai komandai neaizstājams ir pussargs Ilans Kebals (6+11), kurš šosezon ir izlaidis tikai vienu vienīgu spēli. Abi līdz šim labākie Parīzes kluba vārtu guvēji Pjērs Īvs Hamels (8+0) un Alimani Gori (7+8) vai nu cīnās ar veselības problēmām, vai arī viņiem pilnībā trūkst nepieciešamās sportiskās formas, kas nav labas ziņas Parīzes FC pirms sezonas kulminācijas.

Uz ko likt likmes?

Ņemot vērā visu iepriekš minēto, par nelielu favorītu uzskatu Rodez, kas ironiskā kārtā pagājušajā sezonā tikko izglābās un tagad spēlē par iespējamu iekļūšanu Ligue 1. Oksitānijas komanda savā pēdējā spēlē pret Parīzi pirms nepilna mēneša uzvarēja tikai nedaudz 1:0, pateicoties pašu gūtajiem vārtiem, un šoreiz sadursme varētu beigties ar līdzīgu rezultātu. Tāpēc es likšu uz mājinieku komandu vismaz kā likmi uz spēli bez neizšķirta (ja spēle beigsies neizšķirti, likme tiek atmaksāta). Tad viens no diviem minētajiem vārtu guvējiem Hountondži vai Korredors varētu būt vārtu guvējs.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

IVIBETVeiciet likmes uz Ivibet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!!
Autors LVbookmaker