Sanhosē: handikaps +2

LVbookmaker
14 marts, 2024
25 Skati

Mūsu izvēle: Sanhosē: handikaps +2

15.03.2024 00:07

Sanhosē šosezon ir bēdu iemiesojums, ar tikai 39 punktiem viņi šobrīd ir sliktākā komanda NHL. Taču ik pa brīdim viņiem izdodas gūt pieklājīgu rezultātu, jo pretinieki viņus vienkārši nenovērtē. Pēdējo reizi viņi zaudēja Filadelfijā tikai ar vieniem vārtiem 2:3, pirms tam viņi uzvarēja Otavā ar 2:1. Šovakar viņiem pretī stāsies komanda, kas ir izjukusi.

Tikmēr komandas kapteinim Sidnijam Krosbijam ir grūti samierināties ar to, ka komanda nesenajā maiņas termiņā aizmainīja viņa laukuma uzbrucēju un labu draugu Džeiku Gentelu. Pēc 18 gadiem NHL karjerā viņš bija pieradis, ka “Penguins” sper soļus uz play-off, virzās uz priekšu, viņiem ir uzvarētāju mentalitāte. Šogad pirmo reizi viņi pārdeva, un kluba ikonai tas ir kaut kas tāds, ar ko viņš vēl nav samierinājies. Un ar to nav samierinājusies arī pārējā komanda, kas ir viņa atspoguļojums spogulī. Pitsburgas komanda ir zaudējusi pēdējās 4 spēles ar kopējo rezultātu 2-17. Tas ir nereāli un skumji.

Taisnība, viņi varētu tikai pieķert tādu komandu kā Sanhosē. Taču “Sharks” ir pāris lietas, kas to padara problemātiskāku. Pirmkārt, viņiem ir pilnvērtīga spēka spēle. Pēdējās četrās spēlēs viņi ir izmantojuši septiņas no septiņām iespējām. Turklāt viņiem ir arī 12 % rezultatīvu metienu rādītājs, kas ir piektais labākais rādītājs marta mēnesī. Pitsburgas komanda ir pēdējā ar 3,5 procentiem.

Uz ko likt likmes:

Mēs nesakām, ka “Haizivīm” vajadzētu uzvarēt, lai gan pat tas ir diezgan reāli Pitsburgas situācijā. Taču mājiniekiem šovakar nebūs lielisks brauciens, tāpēc Sanhosē varētu gūt rezultātu, kas nebūs apkaunojošs. Divu vārtu plus handikaps ir drošs un joprojām ar labu likmi.

Uzticība: 7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

BETWINNERVeiciet likmes uz Betwinner ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker