St.Etienne – Rodez Aveyron: Katrai komandai gūti vārti/vārtu skaits spēlē Jā/+2.5

LVbookmaker
24 maijs, 2024
25 Skati

Mūsu izvēle: St.Etienne – Rodez Aveyron: Katra komanda mačā gūs vārtus/vārtu skaitu Jā/+2.5

24.05.2024 20:30

Piektdienas vakarā būs skaidrs otrās līgas barjeras dalībnieks Francijā, kas aizvadīs šādu dubultspēli ar “Mets”. Stade Geoffroy-Guichard stadionā mājinieki St. Étienne spēkosies ar Rodez, kas nopelnīja dubultuzvaru, otrdien soda sitienu sērijā pieveicot FC Paris.

Pagājušajā kārtā zaudējums ar 1:2 izliktās Quevilly Rouen laukumā bija īpaši sāpīgs St Étienne komandai, jo visa komanda konstatēja, ka jebkura uzvara būtu pārvirzījusi viņus uz otro vietu, ņemot vērā Angers, kas ir viņu galvenais konkurents par iekļūšanu Ligue 1 līgā, izlozi. Tomēr “Les Verts” nekas nav zaudēts, un kā otrajai tituliem bagātākajai Francijas komandai (10) tai joprojām ir iespēja cīnīties par iekļūšanu augstākajā līgā. Kopš pēdējā izkrišanas pirms diviem gadiem komanda ir nedaudz pārveidojusies. Galvenie vārtu guvēji šobrīd ir Ibrahims Sisoko (12+1) un Irvins Kardona (8+8), taču viņš Sen Etjēnā ir tikai uz īrējumu no Vācijas kluba Augsburg. Komanda jaunā trenera Olivjē Dall’Oglio vadībā, kurš klubā strādā kopš ziemas, ir krietni pacēlusies rezultātu ziņā, un pēc pagājušā gada astotās vietas ar gandrīz 20 punktu atpalicību no izkrišanas vietām ir vērojams liels progress.

Rodez līdzjutēji pēc otrdienas uzvaras pār Parīzes komandu bija sajūsmā, jo Okcitānijas kluba futbolistiem izdevās uzvarēt pēcspēles soda sitienu sērijā, lai gan pirmos trīs sitienus neizdevās realizēt! Pats mačs, kurā trenera Didjē Santinī (Didier Santini) padotie guva vārtus gan pašā sākumā, gan beigās, beidzās 2:2, un uzreiz sekoja soda metienu loterija. Tikai 18 gadus vecais vārtsargs Evens Jouens divas reizes sita pa vārtiem, bet soda sitienu izpildītāji vēl divos gadījumos vilcinājās. To pašu var teikt arī par pirmajiem trim Rodez futbolistiem, kuri nespēja realizēt savus soda metienus, tomēr izbaudīja sensacionālu iekļūšanu play-off finālā ar pirmās divīzijas komandu. Rodez tas joprojām ir milzīgs sasniegums, jo iepriekš klubs nekad nav piedzīvojis tik saspringtas un prestižas spēles, kas saistītas ar paaugstināšanu.

Uz ko likt likmes?

Kopš izkrišanas no 2. līgas 2022. gadā Sent Etjēna ir četras reizes tikusies ar Rodēzu un nav uzvarējusi to ne reizi (0-2-2), pēdējo reizi tieši pirms divām nedēļām, kad mačs noslēdzās 1-1 Sent Etjēnas laukumā. Neskatoties uz ceturto vietu līgas tabulā šajā sezonā, Rodez ir guvuši piecdesmit vienu vārtus, kas ir piektais augstākais rādītājs Ligue 2, bet ielaiduši sešdesmit divus vārtus, kas ir otrais augstākais rādītājs līgā. Šāda statistika nozīmē, ka arī šajā gadījumā vārtu varētu netrūkt. Gaidāms, ka St Étienne noteiks spēles tempu, savukārt viesi no Rodez draudēs ar izrāvieniem, kurus sekmīgi var pārvērst vai nu Andreas Hountondži, vai Kilians Korredors. Mačā būs redzami vismaz trīs vārti, un pa vārtiem vajadzētu gūt abām komandām, kas arī ir diezgan interesants koeficients.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker