Udinese – Napoli: abas komandas gūst vārtus

LVbookmaker
6 maijs, 2024
23 Skati

Mūsu tip: Udinese – Napoli: abas komandas gūs vārtus

06.05.2024 20:45

Ļoti interesants duelis gaida Udinese treneri Fabio Kannavaro, kurš ir dzimis un izaudzis Neapolē, vienā no viņa pirmajām spēlēm uz pirmās līgas komandas soliņa. Tomēr viņa padotie šo kārtu sāk izkrišanas zonā ar divu punktu zaudējumu pēc sīvas cīņas pagājušajā reizē ceturtajā vietā esošās Bologna (1:1). Arī Napoli mājās nospēlēja neizšķirti ar AS Roma (2:2), taču šajā kārtā viņi startē no devītās vietas un viņu dalība nākamā gada kausos joprojām ir ļoti neskaidra.

Udinese šosezon vispār nesekmējas mājās un līdz šim šeit ir uzvarējuši tikai vienā spēlē. Turklāt tā šeit ir zaudējusi pēdējās trīs reizes, ieskaitot spēli pret AS Roma, kuras pēdējās 20 minūtes tika aizvadītas pagājušajā ceturtdienā (1:2). Problēma galvenokārt ir aizsardzība, jo 12 no pēdējām 14 spēlēm šeit Udinese vienmēr ir izdevies gūt vismaz vienu vārtus.

Pēdējā Napoli izbraukuma spēlē klājās briesmīgi neveiksmīgi, kad viņi zaudēja cīnās ar Empoli, un viņi vēlēsies izvairīties no šāda scenārija Udinē. Tomēr Napoli ir uzvarējuši tikai divās no iepriekšējām 12 izbraukuma spēlēm (2-3-7), un šosezon pretinieku viesošanās nebūt nav biedējoša. Pēdējās četrās reizēs viesos viņi ir zaudējuši puslaikā.

Uz ko likt likmes:

Zaudējums 0:1 Empoli bija pirmā Napoli spēle pēc kārtas, kurā abas komandas nespēja gūt vārtus pēc piecām izbraukuma spēlēm. Likme uz abu komandu uzvaru ir bijusi veiksmīga arī četrās no pēdējām piecām Udinese mājas spēlēm, un tā ir derējusi arī četros dueļos pēc kārtas.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

RABONAVeiciet likmes uz Rabona ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker