Valladolid – Espanyol: Mazāk par 2,5 vārtiem mačā

LVbookmaker
18 augusts, 2024
11 Skati

Mūsu izvēle: Valladolid – Espanyol: Mazāk par 2,5 vārtiem mačā.

19.08.2024 19:00

Jaunās sezonas pirmajā kārtā tiksies divi jaunpienācēji. Kamēr mājinieki savu ātro atgriešanos elitē nopelnīja, ieņemot otro vietu otrās līgas galīgajā tabulā, Espanyol savu atgriešanos LaLīgā (arī tikai pēc viena gada) izcīnīja, iekļūstot play-off (pēc regulārās sezonas viņi bija ceturtie). Pēdējo reizi abas komandas savā starpā tikās maijā, kad Valjadolidā otrās līgas 39. kārtas spēlē nospēlēja bezvārtu neizšķirti.

Espanyol vasarā zaudēja visu sacensību labāko vārtu guvēju – dāņu uzbrucējs Martins Braitvaits nomainīja Barselonu pret Brazīlijas klubu Grêmio. Trūkstošos 22 vārtus tagad aizstās jaunpienācēji Kardona (Augsburg) un Velizs (Tottenham). Starp papildinājumiem ir arī čehu pussargs Alekss Krals.

Arī Valladolid vasarā piedzīvoja zaudējumus. Monču, Serhio Eskudero un Žordi Masips bija vieni no aizņemtākajiem komandas spēlētājiem iepriekšējā sezonā, bet tagad viņi visi ir prom. Dažus viesspēlētājus klubs ir pārvērtis par pastāvīgiem spēlētājiem, taču var sagaidīt, ka, iespējams, Valladolid vēl piesaistīs dažas jaunas sejas, lai padarītu komandu konkurētspējīgu elites sacensībās.

Uz ko likt likmes:

Iespējams, abi sāncenši sacentīsies smagā glābšanas cīņā, un no šī viedokļa pirmā kārta un viņu sadursme ir ļoti svarīga. Abām komandām trūkst svarīgu spēlētāju no pagājušās sezonas, un var paiet laiks, kamēr viss nostabilizēsies bez viņiem un izkristalizēsies jauni līderi. Iespējams, ka pirmdien vēl nebūs futbola baudījums. Visticamāk, daudz vārtu neskries.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

BETWINNERVeiciet likmes uz Betwinner ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker